MosquitNo BV uit Roermond verovert 17e plaats in MKB Top 100

Foto: MosquitNo BV

Roermond – 01-10-2015 – Geen last van muggen én veilig bruin worden. Wie wil dat niet? Dat kan met de nieuwe anti-muggen cosmetica van MosquitNo BV. De cosmeticalijn bestaat uit zonnebrandcrème met beschermingsfactor 30, after sun crème, body moisturizer en parfum voor mannen en vrouwen.

Het speciale van de cosmetica is dat ze zowel een uitstekende bescherming bieden tegen agressieve muggen (malaria, dengue en tiger) als bescherming bieden voor de zon. Deze innovatie van het Roermondse MosquitNo veroverde vandaag, 1 oktober, de 17e plek in de MKB Innovatie Top 100 2015 van de Kamer van Koophandel en is daarmee het hoogst genoteerde bedrijf uit Limburg.

MosquitNO BV is specialist in het ontwikkelen, produceren en distribueren van innovatieve anti-muggen en anti-insecten producten. Met de anti-muggen cosmetica bieden zij een twee-in-één oplossing aan de wereld: bescherming tegen het gevaar van muggenbeten én bescherming tegen de gevaren van zonnestralen. Ieder jaar sterven immers 800.000 mensen aan de beet van de mug. Tevens worden rond de 3 miljoen mensen geïnfecteerd met een ziekte. Dit brengt hoge kosten met zich mee en zorgt voor een heleboel ellende. Met de beschermende producten van MosquitNo kan ook huidkanker voorkomen worden.

Don’t bite
MosquitNo is in 2009 gestart. Het bedrijf uit Roermond heeft naast de nieuwe anti-muggen cosmetica ook andere anti-insecten producten in het assortiment. Denk hierbij aan speciale citronella armbandjes met een modieuze uitstraling en kleding met nano-technologie die insecten op afstand houdt. Alle producten worden via internet verkocht met de slogan ‘don’t bite me please’.

Succesvolle innovaties
Alle 100 genomineerde bedrijven hebben succesvolle innovaties doorgevoerd op het gebied van product, dienst, proces of organisatie. Met de realisatie van deze vernieuwingen hebben de ondernemers hun omzet verhoogd, hun voortbestaan zeker gesteld of bestaande producten verbeterd. De bekendmaking van de 10e MKB Innovatie Top 100 vond vandaag plaats in SugerCity Events in Halfweg, tijdens de Dag van de Innovatie. De 100 bedrijven en hun innovaties zijn vanaf 15.00 uur te vinden op www.mkbinnovatietop100.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen