Getuigen gezocht van mishandeling

Horst aan de Maas – 26-08-2015 – De politie zoekt dringend getuigen die meer informatie kunnen geven over een mishandeling die dinsdagavond plaatsvond.

Een 29-jarige man uit Venray had dinsdagavond rond 21.00 uur een afspraak in de omgeving van de gemeente Horst aan de Maas over de aankoop van een auto. De man werd rond 23.15 uur met behoorlijke verwondingen door twee nog onbekende mannen binnengebracht bij de huisartsenpost van het ziekenhuis in Venlo. Vermoedelijke zijn deze mannen van Pools afkomst, daar zij geen Nederlands spraken. Onduidelijk is nog of zij wat met de mishandeling te maken hebben of alleen de man naar het ziekenhuis hebben gebracht. Graag komt de politie met deze mannen in contact.

Het is nog onduidelijk waar exact de man had afgesproken, wat de aanleiding is van de mishandeling en wie er bij betrokken is. De zaak is bij de recherche in onderzoek. Het slachtoffer ligt met ernstig hoofdletsel in het ziekenhuis. Woensdagmiddag is er in de gemeente Horst aan de Maas een oproep gedaan richting deelnemers van Burgernet om mee uit te zien naar de auto van het slachtoffer. Dit betreft een zwarte Volkswagen van het type Caddy, met het kenteken 51-VPB-3.
Getuigenoproep
Heeft u informatie over deze zaak of bent/kent u een bovenstaande personen die het slachtoffer naar het ziekenhuis brachten, dan kunt u contact opnemen met de politie via het algemene telefoonnummer 0900 – 88 44, of anoniem via Meld Misdaad Anoniem te bereiken via 0800 – 7000.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen