De fietsersbond zoekt een bestuurslid in Venlo

Kan fietsen in Venlo en omgeving beter? Wij weten zeker van wel! De Fietsersbond zoekt fietsers die zich hiervoor willen inzetten.

In Venlo en omgeving zijn deskundige en enthousiaste belangenbehartigers en contactpersonen van de Fietsersbond actief. Er ontbreken echter nog mensen voor het uitvoeren van bestuurstaken. We zoeken enkele mensen die de afdelingsorganisatie op zich willen nemen om de Fietsersbond in Noord-Limburg tot groei en bloei te brengen. We zijn met name op zoek naar een voorzitter en een secretaris, maar er is ook behoefte aan een lobbyist.
Functieomschrijving: Het organiseren van vergaderingen voor actieve leden,Het versterken van het functioneren van de afdeling, Het onderhouden van de contacten binnen de Fietsersbond en daarbuiten, Werken aan een grotere maatschappelijke rol voor de Fietsersbond, Werken aan de zichtbaarheid van de Fietsersbond in de regio, Gebruiken of ontwikkelen van een relevant netwerk, Politiek lobbyen voor een goed fietsbeleid, Wat vragen we van jou?
Je bent fietser, Je bent lid van de Fietsersbond of bereid dit te worden, Je hebt inzicht in de belangen en wensen van fietsers, Je werkt graag met mensen, Je neemt initiatief, Periode en geschatte aantal uren: Grotendeels zelf te bepalen. Minimaal een vergadering per maand. Wat biedt de Fietsersbond? Contact met enthousiaste fietsers, Inhoudelijke ondersteuning Informatie over het werk en de activiteiten van de Fietsersbond een nuttige besteding van vrije tijd

Interesse? Wil je je aanmelden of eerst meer informatie? Stuur dan een e-mail naar [email protected] of bel met Laurent Theunissen, tel. 043 – 3472726.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen