En wat vinden de trainers van Performenz van de kandidaten?

Foto: pixabay.com

Venlo -4-5-2016  Vandaag is het alweer de 13e training met John. Er hebben zich in die 13 weken al behoorlijke veranderingen voorgedaan.

Te beginnen met de trainingen, 1 x PT p/w en 1`x een groepsles p/wk.
Voor wat betreft de PT trainingen zorg ik er steeds voor dat John telkens weer opnieuw uitgedaagd wordt met nieuwe oefeningen,waarbij wel goed gelet wordt op zijn belastbaarheid. Zo nu en dan moet John wel eens afgeremd worden,want in zijn enthousiasme weet hij soms niet waar zijn grenzen liggen. Maar goed,ook dat is voor ons weer een mooie taak om die aan te geven.
De groepsles van John bestaat meestal uit de Bootcamp op de donderdagavond,waarbij hij dan meestal de enige man is. Ook hier weet John zich goed staande te houden cq zijn “mannetje”te staan. Weer of geen weer hij laat zich door niks en niemand uit het veld slaan. Een echte bikkel dus.
Ook in zaken voeding heeft John ondertussen zijn voedingspatroon helemaal aangepast. Zo is hij vaker met de auto onderweg en waar eerst bij de tankstations de broodjes “BAL”over de toonbank gingen,staat er nu netjes een bakje met salade of iets anders gezonds op de bijrijdersstoel.
Eigenlijk is het voor mij als trainer een ideale klant die heel serieus met de trainingen en voeding omgaat,wat hem dan ook al behoorlijk wat positief resultaat heeft opgebracht.
IK heb het in het begin al eens gezegd John is een kanjer en ik heb veel respect voor zijn discipline en inzet die hij de afgelopen weken heeft getoond. Hij bruist weer van energie,levenslust en positiviteit. Dat zijn voor mij de mooiste momenten die je als trainer mag meemaken.
Tot slot kan ik alleen maar zeggen John ga zo door we gaan voor goud.
En dan de trainer van Tineke. Remy zegt hierover het volgende:

nordic_group

Met Tineke gaat ondanks de knieklachten steeds beter: ze is al  5 kg kwijt en deze houdt ze er goed af! We hebben onlangs een gezond kookboek besproken en de switch is daarmee zeker om. Tineke laat zien ook vele extraatjes aan beweegmomenten te hebben ingepland (zoals een flinke wandeltocht met Nordic Walking stokken met Kim). Tineke gaat nu buiten Venlo  aan het werk, hetgeen  trainen lastiger maakt en een beroep doet op haar discipline, Maarn alle trainingsmomenten zijn reeds ingepland. en dat betekent dat wij er samen volledig voor gaan. Op weg naar een fantastisch eindresultaat.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen