Bij Performenz wordt ENDORFINE je grootste vriend in je hersenpan.

Foto: www.frituurbegijntje.be

Venlo -2-5-2016 -John zijn compilatie van de eerste 3 maanden in een notendop.

De start, de 1e keer, de 1e OH MY GOD I DIE ervaring na over het hockeyveld te hebben gerend.

Huh rennen??? REMMEN is de naam, ik en rennen dat is als suiker en koffie dat gaat niet samen…Winni leert me opnieuw lopen van plomp op je volle voet landen naar de touwtjespringstand op je tenen.
Dat is effe vet wennen. Al die veranderingen man dat kan ik nooooooooooit.

En toen naar binnen op de mat. Ik ga weer dood. Opdrukken, pressen, crucnhen, bumpen, trickky hoe het ook allemaal heet.

Dan de NUL meting in je bijna blote geboorte pakje, dat iets te ruim is uitgevallen. BMI daar doen we niet aan [ook al weet ik dat deze VET te hoog is] Buikomvang meer dan 1.000.000 micrometer ook VET teveel.
Vocht- en VETgehalte van een opgewarmd l…

Nee niet allemaal APK waardig, sorry Performenz waardig. Maar zegt WINNI, mijn afbeulmeester in de branding, dat gaat allemaal beter worden.
Winni zegt: I’ve been there too,Ook ik had hoge bloeddruk en was te zwaar zegt de 0-gram vet trainer.Verrek het blijkt ook nog zo te zijn. Dus als hij het kan…..

De keukenkastjes en de koelkast kun je aan de straat zetten want daar zit niet veel goeds in.Maar ja, wat je niet aan ONGEZONDS in huis hebt kun je niet eten [snoep, snacks, zoutjes]
Maar wat je niet aan GOEDS in huis hebt kun je dan ook weer niet eten. Dus met het mega uitgebalanceerd voedingsadvies met menukaart, NEE GEEN DIEET, vergezeld van een
boodschappenlijstje wordt het makkelijker.

De adviezen worden saampjes op de bank doorgenomen. Conclusie t.o.v. ons eetpatroon;

MEER ETEN en VAKER per dag. Geen supergrass, goji, mojo of zo. Brandnetel/kiwi/onbespoten bonenstaakjes cocktails. We gaan het met meer groentes i.p.v. foute koolhydraten oppakken. Minder suiker
en als belangrijkste geen snacks.Nu is het ’s avonds genieten van een kommetje quark, een schijfje kalkoenfilet, een augurkje.

Overdag tussen de middag in bourgondisch België stapte ik wle eens een frietkot binnen voor een typisch Belgische Frit met zoete majo.
Of een broodje smos. Ja dat is standaard een wit pistoletje met mayonaise, hesp [dat is ham],kaas worteltjes sla ei komkommer…

NU…Stap ik het frietkot binnen voor een grijs broodje [Volkoren is in Belgiek Grijs] met boter, ham OF kaas en groentjes.

broodje-gezond-op-donderdag

Dan pak ik geen drinken erbij om het kauwsel vlot weg te spoelen omdat je ‘geen tijd hebt’.
Nee, ik ga rustig zitten knabbelen, kleine hapjes kauwen kauwen kauwen nog een pagina van de Gazet kauwen kauwen en slikken. Rustig aan.

En na een poosje van het rijtje aflopen;
trainen
sterven op de mat
zweten
douchen
spierpijn

komt er langzaam een verandering.

ENDORFINE wordt je grootste vriend in je hersenpan.
Je killer en survival instinct uit de mammoettijd komen naar boven. Je kunt steeds meer.Je hebt zin om te gaan trainen en je wordt fitter en je looks worden er ook niet slechter van [zeggen ze 😉

Mijn medicijnen tegen te hoge bloeddruk zijn retour afzender.

Nee samengevat.

De Afvalrace is nu al geslaagd voor mij en dat pas op de helft.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen