Stichting haarwensen gekoppeld aan Miss beautyverkiezingen Limburg.

Foto: miss teen.nl

Venlo -20-04-2016 -Limburg kan trots zijn op  Victoria Bex, Niet omdat ze in Limburg woont en er goed uitziet. Ze belandde in de finale vanm de verkiezingen Miss Teen of Limburg door een eenvoudig berichtje op facebook .Ze ervaart de weken erna alsof ze in een roller coaster is beland. Victoria is 19 jaar en woont in Haelen. Momenteel volg ze de opleiding Juridische medewerker zakelijke dienstverlening in Sittard.

Na de eerste screening  op 6 maart in Kasteel Erenstein in Kerkrade voor Miss Teen of Limburg  kwam ze door de castingrondes heen en voordat ze  er erg in had behoorde ze tot 1 van de 15 finalisten. En zoals de tiel al zei, zetten de 15  mooie meiden zich ook in voor het goede doel Stichting Haarwensen.

Stichting haarwensen schenkt pruiken aan kinderen die door een medische behandeling of andere vorm van Alopecia hun eigen haar zijn verloren. De Missen gaan hun best doen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor deze stichting.

Tot de finale, die op 4 juni zal plaatsvinden, hebben de kandidaten het super druk. Ze hebben leuke activiteiten op de planning staan, maar ook trainingen.

Hoe ver Victoria in deze wedstrijd zal gaan komen, weet ze  niet, maar het is een hele mooie ervaring die ze haar hele leven met zich mee zal nemen.

Je kunt ook op haarstemmen.. Help haar om de Titel Miss Teen of Limburg 2016 binnen te slepen.

Sms: Poll Limburg Victoria naar 3010. (Je ontvangt een bevestiging als de sms verzonden is). Natuurlijk kan er vaker gestemd worden!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen