Toons ToerTocht langs de Toon Hermans Huizen in Limburg

Foto: Toon Hermans Huis

Roermond – 06-02-2016 – In 2016 zou Toon Hermans zijn 100ste geboortejaar vieren. Een mooie gelegenheid voor een onvergetelijk evenement, georganiseerd door en voor de 6 Toon Hermans Huizen in Limburg.

Op zaterdag 2 april 2016 vindt Toons ToerTocht plaats. Een recreatieve fiets- of wandeltocht, van het ene naar het andere Toon Hermans Huis, voor jong en oud. Deelnemers steunen daarmee de Huizen in Limburg én genieten van een onvergetelijke dag.

De Toer

Om 10 uur wordt bij elk Huis het officiële startschot gegeven door een (plaatselijke) prominent. Deelnemers die liever eerder op pad gaan, kunnen starten vanaf 8 uur. Deelnemen is mogelijk voor iedereen, jong en oud, en kan per fiets, e-bike of te voet. De afstanden variëren van 25 tot 35 kilometer. In totaal zijn er 32 routes door het mooie Limburgse land. Er wordt gebruik gemaakt van bestaande fietsroutes. Deelnemers kunnen kiezen tussen verschillende routes: de korte route of de toeristische route. Diegene die nog meer uitdaging zoekt, kan routes langs meerdere Toon Hermans Huizen combineren.

Sponsoring

Deelnemers betalen € 25 per persoon; voor kinderen van 12 t/m 16 jaar is het inschrijfgeld € 12,50. Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis deelnemen. Door betaling van het inschrijfgeld sponsoren de deelnemers de 6 Toon Hermans Huizen in Limburg.

De deelnemende huizen

Toons ToerTocht is een evenement van en voor de 6 Toon Hermans Huizen in Limburg. De Huizen in Maastricht, Parkstad, Sittard, Roermond, Weert en Venlo slaan de handen ineen om Toons ToerTocht een succes te maken.

Toon Hermans Huizen
De deuren van de Toon Hermans Huizen staan open voor iedereen die met kanker te maken heeft: patiënten, ex-patiënten, naasten en nabestaanden. Een open Huis waar vreugde en verdriet elkaar vinden, een warm (t)Huis voor iedereen. Een bezoek geeft weer kracht en nieuwe energie. Het weer weten waarvoor je leeft en het willen doorgaan, energie (her)vinden en de doelstellingen bereiken: dat is waar het bij de Toon Hermans Huizen allemaal om draait. De Huizen kunnen alleen (voort)bestaan met bijdragen van de samenleving. Gelukkig zijn er al veel bedrijven en particulieren die ons een heel warm hart toedragen door middel van sponsoring, giften en donaties. De vele vrijwilligers zorgen voor de benodigde menskracht.

Meer informatie over de tocht en over aanmelden, leest u op www.toonstoertocht.nl

De Flyer

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen