Belhamel bier proeven met een hapje erbij met de klanken van het Venlose carillon.

Foto: joostreijnen.nl

Venlo -05-07-2016 – Restaurant “De Kluis”biedt een lazy sunday afternoon aan op haar schitterend gelegen terras in de binnenstad.

Kom op zondagmiddag 17 juli het nieuwe Venlose bier Belhamel proeven, begeleid door de muzikale klanken van het Venloos Carillon.
Op zondag 17 juli vindt op het fraaie dakterras van restaurant De Kluis in de Klaasstraat de presentatie plaats van het nieuwe Venlose bier ‘Belhamel’. Op hetzelfde moment geeft stadsbeiaardier Marcel Siebers in de toren van de St. Martinuskerk de aftrap voor de jaarlijkse serie zomerconcerten van het Venloos Carillon. Een ideale gelegenheid voor een ‘Lazy Sunday Afternoon’ : genieten van een prachtig nieuw biertje én van een schitterend concert op ons eigen Venlose carillon.
Toegang gratis, aanvang 14.30 uur. De Kluis heeft tijdens het concert een speciaal carillonarrangement samengesteld, bestaande uit een heerlijk glas Belhamel (of ander drankje naar keuze) mét een uitgebreide borrelplank, bestaande uit diverse kaasjes, een huisgemaakte bitterbal met gerookte zalm, worst en ham, boerenbrood en kruidenboter, gemarineerde olijven en zontomaatjes. Prijs: 11,50 euro.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen