Even kennismaken met Erwin Boom, met 34 jaar de jongste fractievoorzitter op dit moment in de gemeenteraad van Venlo.

Foto: pvda.nl

 

Erwin Boom nieuwe fractievoorzitter PvdA Venlo

Met genoegen en trots mag ik aankondigen dat Erwin Boom per 1 oktober 2015 de nieuwe fractievoorzitter is van de PvdA Venlo. De PvdA gelooft in de kracht van vernieuwing en kiest er al jaren met succes voor, om jonge mensen de ruimte te geven om zich te ontwikkelen en door te groeien naar een verantwoordelijke rol in de Venlose politiek.

Voor de tweede keer op rij is Hay Janssen erin geslaagd om een jong talent te begeleiden in zijn ontwikkeling tot een kundig en betrokken fractievoorzitter. In de vorige raadsperiode was het Vera Tax die tussentijds het stokje van Hay overnam en nu is de eer aan Erwin Boom om deze taak op zich te nemen.download

Met 34 jaar is Erwin Boom de jongste fractievoorzitter op dit moment in de gemeenteraad van Venlo. Ondanks zijn jonge leeftijd is Erwin er helemaal klaar voor om deze functie met verve uit te voeren. In de afgelopen anderhalf jaar heeft Erwin snel een reputatie van kundig en kritisch raadslid opgebouwd. Daarnaast heeft Erwin bij de hele raad veel respect opgebouwd als verbinder en als aimabel mens. Ook in de samenleving is Erwin zichtbaar en bereikbaar, met een luisterend oor voor mensen, maar ook met de kwaliteit om politieke keuzes in begrijpelijk taal uit te leggen en zo het sociale gezicht van de PvdA Venlo uit te dragen.

Kortom Erwin is er klaar voor en dit is het juiste moment om de rol van fractievoorzitter op zich te nemen. Namens het bestuur van de PvdA Venlo wens ik Erwin heel veel succes en dank ik Hay Janssen voor de manier waarop hij de afgelopen periode de raadsfractie heeft geleid en Erwin heeft gesteund in zijn ontwikkeling. Hay blijft in de rol van vicefractievoorzitter onze gemeenteraadsfractie van zijn kennis en kunde voorzien.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen